Web sajt

Ako imate web lokaciju, ljudima je veoma lako da vas pronađu, pročitaju više o vašem poslu, otkriju vaše usluge i kontaktiraju vas. Zato, predstavite se svetu sa estetskim i kvalitetnim web sajtom. Web lokacija je više od vaše digitalne vizit karte. Web stranica je ogledalo vaše kompanije.

Proces kreiranja web stranice

Izrada veb stranice je projektni rad. Stručni tim u Data Truster-u će pronaći rešenja prilagođena vašim potrebama i zahtevima.

Saveti i strategija

Pre početka svakog projekta konsultujemo se sa klijentom. Slušamo vaše želje, zahteve i brige. Nastojimo da razumemo vaše ciljne grupe kupaca i vaš poslovni model. Savetujemo i pomažemo vam praktičnim znanjem za sva otvorena pitanja. Sve ovo nam pomaže da za Vas formulišemo optimalnu strategiju kreiranja web sajta, koja će posetiocima Vaše onlajn prodavnice pružiti vrhunsku uslugu. Sa novom web-stranicom generisaćete nove upite i poslovne kontakte.

Korisničko iskustvo

Prilikom dizajniranja korisničkog iskustva i imidža vaše nove veb stranice, naš tim prilagođava dva glavna faktora: korisniku web stranice i vašim poslovnim ciljevima. Koristimo proverene metode i tehnike koje rade. Samo dobro korisničko iskustvo, na visokom estetskom nivou, može da napravi veb stranicu koja donosi rezultate.

Ekspertiza

Obimno znanje naših iskusnih programera osigurava da će i svi nevidljivi elementi web stranice biti profesionalno izvedeni. Sa zadovoljstvom možemo da kažemo da smo do sada našli rešenje za svaki zahtev naših klijenata i izvršili i najzahtevnije integracije. Nudimo veliki broj različitih rešenja i derivata web stranica.

Izbor platforme

Web lokacije naših klijenata pokreću najbolje i proverene veb platforme. Prilikom izbora platforme, savetujemo vas i vodimo računa da vaša platforma bude optimalno prilagođena vašim potrebama i zahtevima. Mi prilagođavamo uređivač veb stranica (CMS) prema vašim potrebama i takođe vas učimo o tome. Ako platforma koju odaberete ne nudi mogućnosti koje želite, napravićemo potpuno prilagođenu web aplikaciju ili prezentaciju za vas.

Ubedite vaše potencijalne kupce.

ZAŠTO DATA TRUSTER?

Mi dizajniramo

Visok estetski nivo koji vas izdvaja od konkurencije i predstavlja vašu kompaniju u najboljem svetlu.

Planiramo

Optimalno korisničko iskustvo, prilagođeno vašim potencijalnim klijentima i fokusirano na postizanje vaših poslovnih ciljeva.

Mi kontrolišemo

Omogućavamo vam da učestvujete i kontrolišete realizaciju vašeg projekta od početka do kraja.

Mi podržavamo

Težimo zadovoljstvu naših kupaca i dugoročnoj saradnji. Nakon što je projekat završen, stojimo na raspolaganju za sva vaša pitanja i želje.

Uređujemo

Jednostavno i transparentno uređivanje sadržaja na vašoj novoj web stranici.

Mi sarađujemo

Mi smo tim otvorenih i posvećenih pojedinaca koji nastoje da budu najbolji u onome što rade.

Hajde da zajedno izgradimo sledeću priču.